VIDEO Gheorghe Neţoiu va executa pedeapsa în regim închis. Omul de afaceri este încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Neţoiu a fost condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare în Dosarul Transferurilor. Omul de afaceri este încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova.

Comisia de la Penitenciarul Craiova a stabilit ca Gigi Neţoiu să execute pedeapsa în regim închis. Omul de afaceri s-a predat la Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj pe data de 4 martie. Gheorghe Neţoiu a precizat că este nevinovat, iar sentinţa dată este una nedreaptă. „Sunt pregătit să intru în teren dacă doamna judecătoare aşa a hotărât. Este o hotărâre nedreaptă. În viaţă trebuie să trecem prin toate. Este un mare regret pentru mine şi mă consider nevinovat. De acuma încolo voi vedea ce vor stabili avocaţii. Mai sunt şi alte căi de atac şi vom vedea. O să rămân la Craiova dacă voi vreţi. Sunt un jucător, mă consider nevinovat, iar decizia este una nedreaptă”, a declarat Gheorghe Neţoiu înainte să fie dus în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj. 

VIDEO 

Gheorghe Neţoiu, fost finanţator al echipelor de fotbal Dinamo şi Universitatea Craiova, a fost condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare. Acesta a primit 1 an de închisoare pentru evaziune fiscală, 3 ani şi 4 luni pentru înşelăciune, şi câte două pedepse de 1 an de închisoare pentru spălare de bani.

Mai citeşte şi:

DOCUMENT Sentinţă definitivă în dosarul „Transferurilor”. Cei opt grei ai fotbalului românesc au ajuns după gratii

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite