VIDEO Al şaselea român care a participat la mutilarea medicilor din Italia a fost prins. Când s-a văzut încătuşat, a început să râdă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agresorul are 34 ani, este din Craiova, şi a reuşit să fugă din Italia imediat după ce i-a măcelărit pe cei doi medici pensionari italieni. Bărbatul a fost prins de poliţişti în centrul Craiovei.

Marius Adrian Martin, în vârstă de 34 ani, a fost singurul român care a reuşit să fugă din Italia, după cruzimile comise. Poliţiştii l-au localizat şi prins pe strada Unirii din Craiova. 

"In cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj şi Secţiei 2 Poliţie Craiova au localizat şi prins, în Craiova, un bărbat de 34 de ani, din localitate, faţă de care autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, pentru infracţiunea de tâlhărie săvârşită prin cruzimi.
 

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus reţinerea persoanei în cauză, pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.


Activităţile s-au desfăşurat în cooperare cu reprezentanţi ai Poliţiei Italiene şi Biroului Ataşatului de Afaceri Interne din Italia", se arată într-un comunicat remis presei.

Reacţia incredibilă a craioveanului reţinut pentru maltratarea medicilor pensionari din Italia 


Cei şase tineri români care i-au sechestrat şi torturat ore în şir pe cei doi medici italieni erau convinşi că bătrânii, de 69 ani, ascund o avere în casă. Au mutilat-o pe proprietară, pentru a afla unde este ascuns seiful.

Banda de tâlhari ar fi avut informaţii că medicii deţin mulţi bani şi au intrat în casa lor pe fereastră. Însă în cele din urmă, au fugit cu suma de 3.400 de euro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite