UPDATE/VIDEO Miron Cozma a fost implicat într-un accident rutier. Fostul lider al minerilor a fost transportat cu ambulanţa la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
miron cozma

Accidentul a avut loc în seara zilei de miercuri, 23 decembrie, la intrarea în municipiul Craiova, din cauza neatenţiei fostului lider al minerilor.

UPDATE/ Miron Cozma nu a acordat  prioritate la intrarea în parcarea unui supermarket şi s-a ciocnit cu o autoutilitară. Din impact maşina liderului minerilor din Valea Jiului a ricoşat într-un alt autoturism. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală.

VIDEO

Miron Cozma a ajuns la spital în urma accidentului

Poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere lui Miron Cozma până la finalizarea anchetei. Acesta a acuzat dureri la cap după ce s-a lovit, fiind transportat la spital cu o ambulanţă.

„Pacientul prezintă o traumă cranio-cerebrală, o traumă facială acută şi o traumă de coloană cervicală“, a spus Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt din cadrul Spitalului Judeţean Craiova.

Potrivit primelor informaţii, Miron Cozma, aflat la volanul unui autoturism Dacia Logan, nu a acordat prioritate la intrarea într-o intersecţie. Maşina pe care o conducea a fost izbită puternic de o autoutilitară şi proiectată ulterior într-un alt autoturism.

Accidentul a fost raportat în jurul orei 19.00, iar echipajul de ambulanţă ajuns la locul accidentului l-a transportat pe Cozma la spital. Potrivit unor surse medicale, starea lui Miron Cozma este stabilă, dar a suferit traumatisme în zona capului.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite