Referendum 2018. Claudiu Manda, după ce a votat: „La nuntă nu vreau să mă gândesc dacă voi fi socru mare sau mic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Senatorul Claudiu Manda şi-a exprimat votul la referendum FOTO Ana Popescu
Senatorul Claudiu Manda şi-a exprimat votul la referendum FOTO Ana Popescu

Senatorul PSD Claudiu Manda, şeful comisiei parlamentare de control al SRI, a votat sâmbătă la Craiova. La ieşire a declarat că a votat la referendum pentru că nu vrea să aibă bătăi de cap la nunta fiului său. După o jumătate de oră, a ajuns la urne în Craiova şi Lia Olguţa Vasilescu. Ministra Muncii a venit pentru prima dată neînsoţiţă de fiul şi nepoata sa, cei doi copii despre care spune mereu că-i poartă noroc.

Senatorul PSD, Claudiu Manda, şeful Comisiei de Control SRI, a declarat că votul său pentru Reperendum a fost pentru ca iniţiativa cetăţenească să fie validată.

„Votul meu a fost pentru validarea celor peste 3 milioane de semnături. Am votat cu speranţa că şi eu şi alţi români vom veni la vot şi că se va valida referendumul. Am votat pentru că nu vreau să-mi pun problema la nuntă dacă voi fi socru mare sau socru mic”, a declarat senatorul PSD.

O jumătate de oră mai târziu, s-a prezentat la urne şi Lia Olguţa Vasilescu. Ziariştii au observat că este prima dată când vine să voteze şi nu este însoţită de fiul şi nepoata sa. "S-au trezit mai târziu , dar vor veni şi ei. Toată familia mea va vota", a spus Lia Olguţa Vasilescu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite