Piţurcă cere sprijinul fanilor Craiovei: „Avem mare nevoie de susţinerea suporterilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii Universităţii Craiova sunt aşteptaţi diseară în număr mare la stadion, la derbiul cu Rapid, „pentru că echipa are mare nevoie de suporteri“, după cum s-a destăinuit Victor Piţurcă unor apropiaţi.

Avem mare nevoie de susţinerea fanilor Universităţii. Sper ca aceştia să înţeleagă că echipa trebuie ajutată nu numai la bine, ci şi în asemenea momente“, au fost cuvintele lui Piţurcă, conform GdS.

Tehnicianul Ştiinţei ar putea face schimbări în primul unsprezece şi nu ar fi exclus ca Răzvan Stanca să-i ia locul lui Lung junior în poartă, iar Alex Piţurcă să fie rezervă. Şi Dilevski va sări din schemă, Piţi preferând o formulă mai ofensivă, cu Gargorov la mijloc.

Rapidiştii s-ar mulţumi şi cu un egal

Oaspeţii din Grant cred că Universitatea va avea o altă faţă astăzi şi spun că s-ar mulţumi şi cu un punct.

Craiova nu va mai repeta evoluţia modestă din partida cu Pandurii pentru că e însetată de puncte. În plus, publicul oltean va fi alături de echipă şi ne va crea probleme“, a precizat antrenorul giuleştenilor, Marius Şumudică.

Piţurcă este un antrenor valoros, să nu uităm că a fost şi selecţioner. Eu sper să câştigăm, dar recunosc că şi o remiză ar fi bună“, a spus şi patronul George Copos.

Partida Universitatea Craiova - Rapid se joacă astăzi, de la ora 20.30, şi va putea fi urmărită LIVETEXT şi FOTO pe www.adevarul.ro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite