Marin Condescu află astăzi dacă va fi arestat. Magistraţii Curţii de Apel din Craiova judecă recursul procurorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marin Condescu Foto:Arhiva
Marin Condescu Foto:Arhiva

Marin Condescu, şeful Clubului Pandurii Târgu Jiu, este cercetat în stare de libertate pentru delapidare, fals în înscrisuri, uz de fals şi spălare de bani.

Procurorii au fost nemulţumiţi de sentinţa Tribunalului Gorj, aşa că că au făcut imediat recurs la Curtea de Apel din Craiova. Magistraţii din Bănie vor decide astăzi dacă şeful Clubului Pandurii Târgu Jiu va fi arestat pentru o perioadă de 29 de zile.

Marin Condescu şi Viorel Temelescu sunt acuzaţi că au falsificat trei contracte de cesiune de creanţe şi că au prejudiciat clubul cu peste 2,6 milioane de lei.Tribunalul Gorj a respins propunerea de arestare prevetivă a celor doi.

În motivarea instanţei de respingere a propunerii de arestare preventivă a preşedintelui Consiliului de Administraţie al Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, şi a vicepreşedintelui clubului, Viorel Temelescu, se arată că nu există indicii temeinice pentru a demonstra că cei doi inculpaţi au comis faptele penale de care sunt acuzaţi. „Din probele administrate în cauză de către organul de urmărire penală nu rezultă cu certitudine, neexistând indicii temeinice că inculpaţii au săvârşit fapte de natură penală, de gravitatea celor reţinute în sarcina lor”, se precizează în motivarea deciziei judecătorului Teofil Boncu de la Tribunalul Gorj, 

Marin Condescu a declarat că niciodată nu a spus că este prieten cu Traian Băsescu sau Victor Ponta, iar instanţa a făcut dreptate. Procurorii au făcut imediat recurs împotriva sentinţei date de Tribunalul Gorj, iar astăzi la Curtea de Apel din Craiova se judecă cererea.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite