Finanţatorul CSU Craiova i-a oferit un milion de euro lui Adrian Mititelu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu a primit un milion de euro de la unul dintre finanátorii CSU Craiova Foto: Arhiva
Adrian Mititelu a primit un milion de euro de la unul dintre finanátorii CSU Craiova Foto: Arhiva

Adrian Andrici, unul dintre finanţatorii CS Universitatea Craiova, este dispus să îi ofere lui Adrian Mititelu, patronul FC Universitatea, suma de un milion de euro şi 20% din acţiunile unei viitoare grupări rezultate din fuziunea celor două cluburi.

Adrian Andrici  îşi doreşte ca cele două echipe de fotbal să îngroape securea războiului. Acesta i-a trimis lui Adrian Mititelu o scrisoare deschisă şi este dispus să îi ofere suma de un milion de euro şi 20% din acţiuni. Patronul FCU Craiova trebuie să se decidă până pe data de 1 decembrie dacă este de acord să fuzioneze FCU şi CSU. „Vă oferim 20% din acţiunile clubului CS Universitatea Craiova - un procent egal cu al nostru, investitorii actuali. Restul de procente, 60%, vor fi listate la bursă în perioada imediat următoare. De asemenea, vă oferim suma de 1.000.000 de euro pentru a vă duce mai departe războaiele în care v-aţi angrenat şi pentru a oferi clubului liniştea de care are nevoie pentru a face performanţă, aşa cum cu toţii ne dorim. Ştiţi la fel de bine ca noi că actuala dumneavoastră firmă nu mai poate fi salvată de la faliment, având, conform datelor publice de pe site-ul Ministerului de Finanţe, datorii în valoare de 173.818.533 RON (aproximativ 40 milioane euro), sumă care nu poate fi recuperată prin niciun plan de reorganizare financiară. Iar falimentul va însemna automat o nouă dezafiliere a echipei. În aceste condiţii, oferta noastră ni se pare mai mult decât corectă. Aşteptăm o reacţie din partea dumneavoastră până cel târziu la data de 1 decembrie 2013”, se arată în scrisoare.

Mititelu a respins oferta de un milion de euro

Adrian Mititelu a declarat că nu va accepta niciodată oferta făcută de Adrian Andrici. FCU şi CSU evoluează în Seria a II-a şi se află în conflict. „Propunerea dumneavoastră e una destul de lipsită de sens, având în vedere că vine după ce aţi făcut atât de mult rău acestui club, dar mai cu seamă înaintea unui meci care nu ar fi trebuit să se joace niciodată. Vă sugerez, domnule Andrici, să vă opriţi de îndată cu abuzurile împotriva Universităţii Craiova şi să înţelegeţi că niciodată nu veţi pune mâna pe acest brand şi că, prin ceea ce faceţi, veţi fi responsabil de evenimente greu de imaginat. Luaţi-vă echipa, mutaţi-o în alt oraş din România, eventual chiar la Mogoşoaia, acolo unde s-a şi înfiinţat. Universitatea Craiova are deja un plan de redresare total, plan care va fi pus în aplicare în această iarnă, iar în cadrul acestui plan nu pot fi incluse persoane care au lovit atât de josnic la temelia acestui club. Păstraţi-vă milionul pentru vremurile grele care vor veni”, a spus patronul FCU Craiova. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite