VIDEO Marin Condescu rămâne în libertate: „Sunt nevinovat”. Procurorii au cerut arestarea şefului Clubului Pandurii Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Recursul lui Marin Condescu se judecă la Curtea de Apel din Craiova
Recursul lui Marin Condescu se judecă la Curtea de Apel din Craiova

Marin Condescu şi Viorel Temelescu sunt acuzaţi că au falsificat trei contracte de cesiune de creanţe şi că au prejudiciat clubul cu peste 2,6 milioane de lei.

UPDATE, ORA 18.50/ Magistraţii Curţii de Apel Craiova au respins recursul procurorilor cu privire la arestarea lui Marin Condescu şi Viorel Temelescu.

Marin Condescu şi Viorel Temelescu sunt cercetaţi în stare de libertate pentru săvîrşirea infracţiunii de delapidare, fals în înscrisuri, uz de fals şi spălare de bani. Magistraţii Tribunalului Gorj au respins propunerea de arestare preventivă în cazul celor doi. Procurorii au făcut recurs împotriva sentinţei, iar în acest moment la Curtea de Apel din Craiova se judecă cererea. Şeful Clubului Pandurii Târgu Jiu a declarat că acuzaţiile care i se aduc nu sunt adevărate. „Sunt nevinovat. Soluţia sper să fie una favorabilă”,a declarat Condescu.

VIDEO 

Procurorii au cerut arestarea lui Marin Condescu şi Viorel Temelescu. Cei doi sunt acuzaţi că au falsificat trei contracte de cesiune de creanţe şi că au prejudiciat clubul cu peste 2,6 milioane de lei. În motivarea instanţei magistraţii de la Tribunalul Gorj au scris că nu există indicii temeinice pentru a demonstra că cei doi inculpaţi au comis faptele penale de care sunt acuzaţi. „Din probele administrate în cauză de către organul de urmărire penală nu rezultă cu certitudine, neexistând indicii temeinice că inculpaţii au săvârşit fapte de natură penală, de gravitatea celor reţinute în sarcina lor”, se precizează în motivarea deciziei judecătorului Teofil Boncu de la Tribunalul Gorj. 

Craiova


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri