Marian Vanghelie este hotărât să vorbească cu ''Lolek'' şi ''Bolek'', însă doar după ce o să termine facultatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Vanghelie a fost prezent la Craiova la alegerile PSD
Marian Vanghelie a fost prezent la Craiova la alegerile PSD

Primarul Sectorului 5 Bucureşti, a anunţat la Craiova, că o să termine facultatea. Marian Vanghelie a declarat că imediat după ce o să îşi finalizeze studiile o să poată discuta cu ''Lolek'' şi ''Bolek''.

Vanghelie a făcut show la alegerile pentru desemnarea preşedintelui organizaţiei municipale PSD Craiova. Primarul Sectorului 5 şi-a cerut scuze că nu a avut timp să termine facultatea, însă  le-a spus colegilor de partid că este prieten la cataramă cu Moş Crăciun din Cişmigiu, care de fiecare dată îl ajută. ''Îmi cer scuze pentru că, poate, mulţi dintre dumneavoastră aţi făcut facultăţi. Eu nu am avut timp să-mi termin studiile, le termin acum. Îi atenţionez pe aia care credeau că nu le termin: după aia discutăm noi cu Lolek, cu Bolek, cu tot ce vor ei. Momentan, mă antrenez dar când voi ieşi, voi fi foarte bine pregătit şi, nu ştiu dacă aţi văzut, dar eu sunt prieten şi cu Moş Crăciun din Cişmigiu şi mă ajută'', a spus Marian Vanghelie.

Olguţa a fost numită Codruţa     

Vanghelile a ţinut să precizeze că are încredere în Lia Olguţa Vasilescu. În momentul în care a urcat pe scenă, primarul Sectorului 5 Bucureşti i-a greşit numele colegi de partid. ''Cred că pe Codruţa  o interesează probleme societăţii şi am venit să o sprijin'', a declarat Vanghelie. 

''O fi nume de cod''

Lia Olguţa Vasilescu a încercat să facă o glumă la rândul ei şi i-a spus lui Vanghelie un singur lucru: ''O fi numele de cod şi atunci când mă bârfiţi folosiţi numele Codruţa ca să nu vă aud eu'', a spus preşedintele PSD Craiova.

Lia Olguţa Vasilescu a câştigat alegerile la PSD Craiova. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite