Gaz Metan CFR s-a mutat în Serbia. Jerry Gane a luat cu el 22 de jucători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Divizionara secundă craioveană a trecut Dunărea pentru un stagiu de pregătire în Serbia, la Donji Milanovac.

Antrenorul Jerry Gane a format un lot de 22 de jucători cu care va pregăti noul sezon, din el făcând parte şi noile achiziţii Silviu Ciucă, Laurenţiu Boroiban, Radu Barbu, Mihai Neagoe şi Ionuţ Gălan.

Stagiul de pregătire de la Donji Milanovac va cuprinde şi patru sau cinci meciuri amicale cu formaţii din primele trei ligi ale Serbiei.

Sunt mulţumit de prima parte a pregătirilor. În aceste două săptămâni am avut parte şi de două amicale binevenite, cu Universitatea Craiova şi divizionara D Apă Craiova, care s-au dovedit utile. Acum urmează perioada din Serbia, unde trebuie să tragem tare pentru a intra treptat în formă“, a spus Gane pe site-ul oficial al clubului.

În privinţa lotului pe care-l deplasăm noutăţile sunt la nivelul portarilor, anume Neagoe, fost la Universitatea, şi Gălan, de la juniorii Gaz Metan CFR. În privinţa lui Irinel Găman nu s-a luat încă o decizie. E posibil ca în perioada ce urmează să mai apară unul sau doi jucători“, a mai spus Jerry Gane.

Iată lotul deplasat în Serbia:

Ciucă, Neagoe, Gălan - portari; Firoiu, Roşianu, R. Barbu, Irimescu, Cruşoveanu, Nicola, Mirescu - fundaşi; Pătrană, Rioşanu, Surugiu, Oprea, D. Rădoi, Niţă, Neacşa, Mitroi - mijlocaşi; Boroiban, Vigariu, Trifu, Yuki - atacanţi.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite