Gaz Metan CFR joacă astăzi la Piteşti. Gane: „M-ar mulţumi şi un egal“

0
0

Divizionara secundă craioveană deschide etapa a 22-a, jucând astăzi, de la ora 17.00, la Piteşti, cu FC Argeş. După două eşecuri consecutive, Gaz Metan CFR (locul 8) speră să-şi revină în faţa piteştenilor (locul 4), pe care i-a învins în tur cu scorul de 1-0.

Antrenorul craiovenilor, Jerry Gane, speră ca jucătorii săi să facă un meci bun şi spune că s-ar mulţumi şi cu un egal la Piteşti.

Am avut mult ghinion în ultimele două etape, am pierdut nemeritat. Mergem încrezători la Piteşti, suntem capabili să scoatem un rezultat bun, chiar dacă întâlnim un adversar redutabil. Noi jucăm întotdeauna la victorie, dar în acest meci m-ar mulţumi şi un egal“, a precizat Gane.

FC Argeş este o echipă bună, ofensivă, nu se închide, ceea ce pe noi ne avantajează. De aceea cred că este un meci deschis oricărui rezultat. Nu va fi nicio presiune asupra mea sau a echipei dacă vom pierde. Sigur, lucrurile s-ar complica puţin în clasament, dar nu ne este frică, pentru că avem fotbalişti capabili să redreseze situaţia“, a adăugat antrenorul grupării de la Depou.

Astăzi, de la ora 19.00, se mai dispută partida UTA Arad - FC Silvania, restul partidelor fiind programate mâine, de la ora 11.00, după cum urmează: „U“ Cluj - Fortuna Covaci, CS Otopeni - Minerul Lupeni, FCM Târgu Mureş - FC Baia Mare, Mureşul Deva - FC Bihor. CSM Vâlcea, Dacia Mioveni şi Arieşul Turda stau.

Rezultatul partidei FC Argeş - Gaz Metan CFR Craiova îl puteţi afla de pe craiova.adevarul.ro.

Mai multe - Craiova

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite