FOTO Martorii reaudiaţi în dosarul Alinei Glăvan. Părinţii fetei cred că fiul şefei Administraţiei Naţionale a Îmbunătăţilor Funciare era la volanul maşinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii le-au cerut poliţiştilor completarea cercetărilor în ancheta morţii Alinei. Părinţii tinerei de 18 ani care şi-a pierdut viaţa într-un accident, anul trecut, la Dăbuleni, încă nu ştiu cum a murit fiica lor şi cred că aceasta nu se afla la volan.

De mai bine de un an, dosarul în cazul morţii Alinei Glăvan este plimbat de la Poliţie la Parchet şi înapoi. Tânăra de 18 ani şi-a pierdut viaţa la 6 iunie 2010, într-un teribil accident, la Dăbuleni. Deşi din cercetările de la faţa locului a rezultat că Alina conducea autoturismul care a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un stâlp de beton, părinţii tinerei cred că la volan era Ovidiu Păsculescu, fiul directoarei din cadrul Administraţiei Naţionale a Îmbunătăţirilor Funciare, care o însoţea. În acest moment dosarul a fost restituit din nou oamenilor legii în vederea completării cercetărilor.

„Dosarul a fost repartizat acum două săptămâni la Serviciul Rutier - Biroul Drumuri Naţionale şi Europene. Procurorii au solicitat o nouă expertiză tehnică şi reaudierea martorilor“, a spus Amelia Căprărin, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj. Părinţii tinerei s-au interest astăzi de situaţia dosarului şi au aflat că a ajuns din nou pe masa oamenilor legii, care îl trimiseseră la Parchet cu  propunerea de neîncepere a urmăririi penale.

image

Click aici pentru GALERIE FOTO

„Dacă este aşa cum spun poliţiştii, atunci de ce nu au dat drumul dosarului şi îl plimbă dintr-o parte în alta? Noi suntem convinşi că nu fata noastră a fost la volan, nu conducea niciodată cu viteză. Credem că Ovidiu, fiul directoarei din cadrul Administraţiei Naţionale a Îmbunătăţirilor Funciare a condus, iar cineva a făcut schimbul între ei, mutând-o pe ea la volan, iar pe el în dreapta şoferului. Nimeni nu ne bagă în seamă. Să se dea odată o soluţie în acest caz, vom fi împăcaţi, oricare ar fi aceea. Când vedem însă că nu se întâmplă absolut nimic, nu ne vine să stăm cu mâinile în sân. Am pierdut un copil şi vrem să ştim cu exactitate ce s-a întâmplat la 6 iunie 2010“, a spus Marin Glăvan, tatăl Alinei.

„CRED CĂ OVIDIU NE ASCUNDE CEVA“

Mama tinerei vine zilnic la locul unde Alina şi-a pierdut viaţa. „Cred că Ovidiu ne ascunde ceva. Ne-a promis că va veni să ne spună ce s-a întâmplat. A trecut mai bine de un an şi am primit doar tăcere“, a spus cu lacrimi în ochii Veronica Glăvan. Jean Uncheşelu, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova şi purtătorul de cuvânt al instituţiei, nu a putut fi contactat pentru a explica de ce s- a cerut reaudierea martorilor şi o nouă expertiză tehnică în acest caz. Oamenii legii din Dăbuleni sunt convinşi că Alina s-a aflat la volan. „Din primele investigaţii a reieşit că a pierdut controlul direcţiei, a intrat pe contrasens şi a lovit un stâlp de pe marginea drumului“, a spus, la 17 martie 2011, Costică Berbecel, subcomisar postul de poliţie din Dăbuleni. ;

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite