Florin Boboc este luptătorul mereu în top

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Boboc face lupte de de 15 ani şi are în palmares 30 de medalii la campionatele naţionale şi internaţionale.Tânărul în vârstă de 25 de ani, susţine că nu a fost greu să fie mereu pe podium, iar acum este de părere că efortul depus a meritat.

Florin Boboc este luptător de performanţă şi multiplu campion naţional încă de pe vremea când  a fost legitimat la Clubul Sportiv Municipal din Craiova, la echipa de juniori. Sportivul îşi aduce aminte şi acum cu drag cum a început să practice acest sport „Avem 10 ani când în am pus piciorul într-o sală de antrenament. Mentorul meu pe vremea aceea Nicolae Nebunu, a avut încredere în mine şi mi-a acordat tot sprijinul. Din prima clipă de când am intrat în sala de antrenament mi-am dat seama că asta trebuie să fac. Ştiu că eram un copil, dar am simţit că acolo este locul meu. M-am antrenat zilnic câteva ore bune, iar la aproximativ un an au venit şi rezultatele. Când am câştigat prima medalie eram aşa de bucuros. Parcă nu îmi venea să cred. Atunci mi-am zis mie că trebuie să devin cel mai bun şi că nimic nu mă va opri să îmi urmeaz visul. Este adevărat că am făcut şi sacrificii, dar cred că toţi facem aşa ceva. Nu regret absolut nimic şi dacă ar fi să o iau de la început clar acelaşi lucru a-şi alege. Au fost şi zile în acre am vrut să renuţ, dar familia ema m-a susţinut“, a spus  sportivul legitimat la CSM Craiova.

Mereu în primii zece sportivi   

Florin Boboc a obţinut multiple titluri de naţional la lupte greco-romane. A câştigat şi două competiţii internaţionale şi s-a clasat, în cei 14 ani de carieră, mereu în primii zece sportivi la Campionatele Europene. Când a trecut la seniorat craiovenaul a fost legitimat la SC Alro Slatina, unde a câştigat cele mai multe medalii. În 2009 s-a întors în acasă şi a câştigat bronzul la Constanţa „Adversarii mei au fost pe măsură, din Ucraina, Rusia şi Turcia. Eu am încercat să mă concentrez la fiecare competiţe la fel şi am reuşit să câştig. Eram conştinet că puteam pierde, practic în sport cel mai bun câştigă. Clar fără muncă, ambiţie şi talent nu poţi face nimic. Pentru mine sportul m-a ajutat în viaţă şi chiar am reuşit să cântăresc de fiecare dată mult mai bine deciziile pe care le-am luat“, a mai precizat Boboc.

image

Click aici pentru GALERIE FOTO

S-a apucat şi de K1

Luptătorul craiovean a decis să intre şi în circuitul K1. Pe data de 10 mai 2010 a avut primul meci la Herculane. Şi-a doborât adeversarul în 30 de secunde„Când am primit propunerea am zis da pe loc.Am vrut să văd cum este şi chiar am descoperit un alt sport care m-a fascinat . Îmi plac artele marţiale fără reguli. În România sunt sportivi precum, Lungu, Smărăndescu sau Tolea cu care oricând a-şi putea intra în ring. Atuul meu este forţa şi nu îmi este frică de absolut nimic. Clar pot duce o luptă până la capăt cu demnitate.“, a mai declarat Florin Boboc, multiplul campion naţional legitimat la Clubul Sportiv Municipal. 

A fost aplaudat de sute de craioveni

Pe data de 5 iunie 2011 la Craiova s-a organizat prima gală internaţională de K1. Sute de olteni au venit să urmărească meciul dintre Florin Boboc şi Ionuţ Buigu, de la clubul condus de Ciprian Sora „Lumea m-a aplaudat minute bune în şir, semn că a fost un meci pe cinste. Am reuşit să îmi înving adeversarul care a fost unul puternic, însă tactica mea a fost mai bună. M-am bucurat că am reuşit să le ofer oamenilor victoria mea. Cine mă cunoaşte pe mine ştie ce fel de om sunt.Niciodată nu am spus eu sunt cel mai bun. Sunt conştient că fără ajutorul celor care m-au antrenat nu aveam cum să ajung aici. Fiecare medalie câştigată a fost a tuturor, nu doar a mea“,a mai precizat luptătorul sportive din cadrul CSM Craiova. 
Lupătorul craiovean este mândru că fiul lui de şapte ani, care îi calcă pe urme. „Am văzut că îi place acest sport şi chiar mă bucur. Mă duc cu el la sală şi îl antrenez. Când văd cât munceşte parcă mă văd pe mine când eram copil. Eu l-am încurajat să facă ce simte. Nu l-am forţat să facă ceva din ce el nu îşi doreşte, doar pentru că am avut eu am urmat acest sport. Vreau ca el să decidă singur ce vrea să facă cu viaţa lui “, a mai povestit Florin Boboc.   

Lupătorul craiovean este mândru că fiul lui de şapte an,  îi calcă pe urme. „Am văzut că îi place acest sport şi chiar mă bucur. Mă duc cu el la sală şi îl antrenez. Când văd cât munceşte parcă mă văd pe mine când eram copil. Eu l-am încurajat să facă ce simte. Nu l-am forţat să facă ceva din ce el nu îşi doreşte, doar pentru că am avut eu am urmat acest sport. Vreau ca el să decidă singur ce vrea să facă cu viaţa lui “, a mai povestit Florin Boboc.

     

       

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite