Denunţătorul judecătorilor şi avocaţilor şpăgari a fost condamnat la patru ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Sergiu Stănăgoi şi Marin Puică au fost arestaţi în anul 2007, pentru săvârşirea infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave cu cecuri fără acoperire.

Stănăgoi a devenit celebru după ce i-a denunţat pe judecătorii Anghel, Diaconescu şi pe cei doi Avocaţi Ciucă şi Militaru că i-au cerut bani pentru a-i micşora pedeapsa primită.

Aveau un plan bine pus la punct

Stănăgoi şi Puică au reuşit să înşele cinci firme din Urziceni, Oraştie, Lugoj, Bucureşti  şi Craiova. Ce doi aveau un plan bine pus la punct, iar pentru a le câştiga încrederea patronilor cumpărau o cantitate mai mică de produse pe care o achitau la timp, iar după aceea cumpărau o altă cantitate mult mai mare care era achitată cu file de cec şi bilete la ordin fără acoperire. Astfel au reuşit să tragă ţepe în valoare de 537.608 lei.

Curtea de Apel din Craiova i-a condamnat pe data de 30 octombrie la patru ani de închisoare cu executare pe Stănăgoi şi Puică şi interzicerea unor drepturi pe o perioadă de trei ani.Sentinţa dată nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite