Craiova: Gardul unui oltean, loc de dat cu ... maşina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul cere autorităţilor să schimbe sesnul de circulaţie pe stradă
Bărbatul cere autorităţilor să schimbe sesnul de circulaţie pe stradă

Un bărbat din Craiova trăieşte de mai bine de patru luni un adevărat coşmar. De când pe strada lui s-a introdus sens unic, maşinile ajung una câte una în gardul lui.

Dan Mihăilescu spune că a ajuns să stea cu frica în sân şi că nu mai are somn noaptea. „Aseară, patru maşini au intrat în gardul meu, din care una a fost duba de la Jandarmerie! M-am speriat rău de tot şi am ieşit să văd ce se întâmplă. Când colo, ce să vezi, autoturismele erau proptite la mine în gard. Vreau să mă duc la Primărie şi să cer să schimbe senul. Nu este normal aşa ceva, nu mai am linişte. Dacă nu se va rezolva problema, o să vând casa şi o să plec în altă parte, unde să pot avea un somn liniştit“, a spus bărbatul, care locuieşte pe strada Opanez de mai bine de 20 de ani.

Repară gardul de câteva ori pe lună

Dan Mihăilescu a discutat deja cu toţi vecinii de pe stradă şi vor să facă o scrisoare deschisă către municipalitae. „O să scriu acolo negru pe alb că m-am săturat să îmi repar gardul pe banii mei. Vreau să se schimbe sensul, iar astfel să scap de acest coşmar. Strada şi aşa este foarte îngustă, iar anul trecut unul cu o macara era să intre peste mine în casă. Să ocolească pe strada Plevnei, că nu este zonă cu un astfel de trafic aglomerat“, a mai povestit craioveanul.

Bărbatul s-a plâns că fix lângă gardul lui este şi conducta de gaze. Omului îi este tare frică să nu cumva să se întâmple o nenorocire şi să sară în sus, cu tot cu casă, dacă mai intră vreo maşină în gard.„Mă gândesc cu groază ce se va întâmpla atunci când conducta de gaze va fi spartă. Vom muri arşi de vii în casă. Doamne fereşte să se întâmple aşa ceva!“, a mai spus Dan Mihăilescu.     

Citeşte în „Adevărul de Seară“ de astăzi  ce spun autorităţile locale despre situaţia despre strada Opanez. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite