Atacul incredibil al unui medic militar din Craiova asupra autorităţilor. „Streinu - Cercel! Lasă-ne! Opriţi acest joc pervers“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicul Alexandru Cezar Andriţiu, în sala de opeaţie FOTO facebook / Cezar Alexandru
Medicul Alexandru Cezar Andriţiu, în sala de opeaţie FOTO facebook / Cezar Alexandru

Doctorul Alexandru Cezar Andriţoiu a scris până acum zeci de mesaje pe Facebook împotriva modului în care autorităţile încearcă să gestioneze criza coronavirusului. În ultima postare, însă, într-un limbaj vulgar, cere „să se înceteze cu declararea deceselor din cauza COVID“.

Medicul primar Alexandru Cezar Andriţoiu, de la Spitalul Clinic de Urgenţă Militar „Dr.Ştefan Odobleja“, din Craiova, acuză autorităţile că dezinformează populaţia.

Iată mesajul integral postat pe Facebook de către medicul militar.

"Încetaţi cu declararea deceselor din cauza COVID! Opriţi acest joc pervers! Deveniţi patetici!

Alo! Presa! Ce e mişto să tot vorbeşti despre morţi? Acum o lună imi futeaţi toată ziua cu morţii din accidente rutiere!

În spitalele din România se moare din infecţii intra-spitaliceţti cât nu puteţi voi să număraţi! Rujeola omoară! Gripa omoară! Ne-aţi otrăvit mâncarea si ne omorâţi zilnic de cancer! Avem 1 milion de infectaţi cu virus hepatitic C! Acum vreo doi ani mureau copiii cu aşa -zis sdr. hemolitic-uremic. De fapt..apa din fântâni era infectată! Veniseră unii să caute gaze de şist pe la noi! Aţi tăcut mâlc! Streinu-Cercel!! Lasă-ne! Că ştim cine eşti! Îţi ies gradele de sub halat. Unde vreţi să duceţi isteria asta colectivă? Opriţi-vă! Până nu vă opreşte o turmă înfometată şi disperată care ar putea să vă mature fără ca voi să stiţi nici măcar unde este Târgoviştea pe hartă! OPRIŢI-VĂ! POPORUL ROMÂN NU MERITĂ ASTA!", a scris doctorul pe pagina sa de Facebook.

După câteva ore, medicul a şters mesajul. La fel a făcut şi cu toate celelalte postări pe care le-a scris şi le-a încheiat de fiecare dată cu urarea "Epidemie uşoară". Medicul acuza autorităţile că nu ştiu cum să procedeze atunci când se confruntă cu o situaţie de criză. Au rămas, însă, pe Facebook zeci de postări cu textul ultimului mesaj. "by Cezar Alexandru", au scris internauţii după ce au distribuit poastarea doctorului.

mesaj medic Craiova

Singurul mesaj pe care nu l-a şters medicul de la Spitalul Militar din Craiova a fost: "Spălaţi-vă pe mâini, noi vă spalăm creierul".

mesaj medic Craiova
CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite