Angajatul unei firme de locomotive, ucis la muncă de un coleg de serviciu. Victima a fost înjunghiată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crima a avut loc la firma de locomotive SC Reloc SA din Craiova. Victima, în vârstă de 50 de ani, a fost găsită într-un vestiar în stare de inconștiență. Medicii nu l-au mai putut salva pe bărbat. 

SC RELOC SA Foto / Ana Popescu
SC RELOC SA Foto / Ana Popescu

Tragedia s-a întâmplat în dimineața zilei de 9 ianuarie la Reloc SA, societatea din Craiova care a cumpărat divizia de locomotive a Electroputere.

Cu puțin înainte de ora 7,00, atunci când salariații SC Reloc SA se pregăteau să intre în tură. Doi dintre angajați au început să se certe în vestiar. Totul a degenerat în momentul în care unul dintre ei a scos din buzunar un cuțit. Surse judiciare spun că bărbatul și-a înjunghiat colegul de mai multe ori in zona toracică.

Colegii care l-au găsit pe bărbat în stare de inconștiență au sunat imediat la 112.

„La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii, fiind găsit un bărbat de 50 de ani, din municipiul Craiova, în stare de inconștiență. A fost solicitată şi o ambulanță din cadrul SAJ Dolj, din păcate fiind constatat decesul bărbatului de 50 de ani", se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Bărbatul care a comis fapta are 43 de ani. Polițiștii l-au reținut și au început audierile pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

„Sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, a fost constituită echipă complexă de cercetare, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic. Cercetările au fost preluate în anchetă proprie de către procurorul criminalist, fiind desfășurate activități pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca în funcție de rezultatul cercetărilor să fie dispuse măsuri în consecință", se arată în același comunicat.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite