Alegeri locale 2016. Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj: „Este posibil să înregistrăm cel mai bun rezultat pe care l-a obţinut vreodată PSD“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Prioteasa a declarat că este posibil să ca PSD să înregistreze cel mai bun rezultat
Ion Prioteasa a declarat că este posibil să ca PSD să înregistreze cel mai bun rezultat

Alegeri locale 2016. 52,48% dintre cetăţeni cu drept de vot din judeţul Dolj s-au prezentat astăzi la urne. Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, a declarat că este posibil ca PSD să înregsitreze cel mai bun rezultat pe care l-a obţinut vreodată.

În judeţul Dolj au fost amenajate 529 de secţii de votare, iar pe liste sunt înscrise 580.371 de persoane cu drept de vot. „Estimăm că este posibil să înregistrăm cel mai bun rezultat pe care l-a obţinut vreodată PSD, ca număr de primari, ca număr de consilieri locali, ca procent din voturile pentru Consiliul Judeţean. Aceasta înseamnă că oamenii şi-au pus speranţele în noi şi le mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături. Îi asigurăm pe toţi că nu îi vom dezamăgi, că lucrurile despre care am vorbit în campania electorală vor fi realizate. În ceea ce priveşte Consiliul Judeţean şi Primăria Municipiului Craiova îi asigură pe toţi că vom proceda aşa cum am făcut-o şi în acest mandate. O să dăm mâna pentru ca proiectele mari să fie duse la bun sfârşit, în beneficiul comunităţi“, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa.  

Lia Olguţa Vasilescu (PSD) a câştigat un nou mandat la Primăria Craiova. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite