VIDEO Marea mirare a unui vlogger străin despre preţurile din Mamaia: „A costat doar 39 dolari pe noapte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un globe-trotter american a colindat lumea până a călcat pe nisipul Mării Negre, la Mamaia. „E nebunie, nu m-aş fi gândit niciodată că o să ajung aici vreodată“, a spus Keith.

Keith descrie pe canalul său de Youtube Keith Travels impresiile despre România. El călătoreşte prin lume şi ajunge în ţara noastră pe care o colindă de la Braşov, prin Bucureşti, până la Marea Neagră. „Nu aveam idee că România are aşa munţi înalţi“, s-a mirat vloggerul. 

Pe Autostrada Soarelui, Keith se miră de relieful plat din sudul României, pe care-l compară cu cel din Carolina de sud. 

La Mamaia Nord, unde se cazează, americanul se miră din nou de apartamentul ultramodern cu lebăda din prosoape aşezată pe pat, de configuraţia acestuia („care are bucătăria unde ar trebui să aibă baia“) şi de vederea la Marea Neagră, strecurată printre blocurile de pe plajă. 

„A costat doar 39 dolari pe noapte, iar în sezon este 69 dolari pe noapte. Imaginaţi-vă că ar fi în altă parte, în State sau în altă parte, cât ar fi costat? 200 dolari, 300?“, se întreabă turistul de septembrie. „A fost un drum lung, dar a meritat. Marea Neagră este greu de descris. Unul dintre momentele care m-au mişcat“, spune Keith despre litoralul românesc. 

Pe aceeaşi temă: 

VIDEO Legendele Mării Negre, spuse de un „monstru acvatic“. Vlogger Zaiafet: „O să vă lase cu gura căscată“

VIDEO Impresii de călătorie ale unui faimos vlogger venit pentru prima dată în România: „Este incredibil!“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite