Vagabond de 27 ani, înjunghiat mortal în picior

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima a decedat în drum spre spital FOTO Adevărul
Victima a decedat în drum spre spital FOTO Adevărul

Omul străzii a fost omorât de alt boschetar, în vârstă de 24 ani. Cei doi s-au certat, iar scandalul a fost încheiat prin mai multe lovituri de cuţit.

În seara de luni, 7 ianuarie, la ora 18.40, poliţiştii Secţiei 2 Constanţa au fost sesizaţi prin 112, despre faptul că un scandal izbucnit lână un cămin de termoficare din zonă.

La faţa locului, poliţiştii au găsit un tânăr de 27 ani din Constanţa, cunoscut ca om al străzii, care se afla întins pe asfalt. Vagabondul sângera puternic, având la picior mai multe leziuni provocate prin înţepare cu un obiect ascuţit.

În timp ce era transportat spre Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, rănitul a decedat.

Pe fondul unui conflict mai vechi şi al consumului de băuturi alcoolice, între victimă şi un alt tânăr a izbucnit un scandal. Acesta din urmă l-a înţepat cu un briceag în piciorul drept, provocându-i leziuni foarte grave.

Agresorul Constantin F. (24 de ani) din Constanţa, de asemenea om al străzii, a fugit de la faţa locului.

El a fost identificat la scurt timp de către poliţiştii Secţiei 3 şi a fost reţinut pe bază de ordonanţă.

În cursul zilei de marţi, 8 ianaurie, ucigaşul urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

Ancheta este efectuată de ofiţeri ai Serviciului Investigaţii Criminale şi de criminalişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite