Urmărire ca-n filme pe străzile Constanței: un șofer cu Poliția pe urme a doborât un stâlp de înaltă tensiune GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Impactul a fost deosebit de puternic
Impactul a fost deosebit de puternic

Cursa nebunească a unui șofer constănțean care a încercat să scape de mașina de Poliție care-l urmărea s-a terminat într-un stâlp de înaltă tensiune. Accidentul s-a petrecut azi dimineață pe strada Interioară din Constanța.

Update: Şoferul urmărit de poliţişti se numeşte Radu George Gonţilă (23 de ani). Poliţiştii au spus că l-au văzut circulând pe strada Dezrobirii şi au vrut să-l tragă pe dreapta din cauză că nu purta centură de siguranţă. Când şoferul nu a oprit au plecat în urmărirea lui pe străzile Dezrobirii- Milescu- IC Brătianu- Dezrobirii- Eliberării. Tânărul ar fi putut produce un accident rutier cu urmări tragice: poliţiştii au descoperit că nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Gonţilă a scăpat maşina de sub control pe strada Naţionalizării. El este audiat la sediul Poliţiei Rutiere.

Click pe poze pentru a vedea galeria foto

BMW urmărit de Poliţie Urmărire ca n filme foto:arhivă Accident cu BMW

Polițiștii spun că se aflau în cursul unei acțiuni de rutină și i-au făcut semn șoferului unui BMW să tragă pe dreapta. Oamenii legii observaseră că mașina are numere de înmatriculare emise de Marea Britanie, și voiau să vadă dacă autoturismul nu este de furat.

Șoferul nu s-a conformat, ba dimpotrivă, a apăsat mai tare pedala de accelerație. A circulat cu viteză cu polițiștii pe urmă până când, pe strada Interioară, a scăpat mașina de sub control și a intrat într-un stâlp de înaltă tensiune pe care l-a doborât. Tânărul de la volan a fost reținut pentru audieri.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite