Un bărbat a murit după ce și-a dat foc la marginea unei păduri de pe DN 39, în Constanța

0
Publicat:

Un bărbat s-a autoincendiat la marginea unei păduri de pe DN 39, potrivit replicaonline.ro.  Echipajul de intervenție sosit la locul incidentului după un apel la 112 l-a găsit carbonizat.

Echipahe ISU. FOTO IGSU
Echipahe ISU. FOTO IGSU

Poliția municipiului Constanța – Secția 5 Poliție a fost sesizată joi, 1 iunie, în jurul orei 14.25, cu privire la faptul că, pe DN 39, o persoană s-ar fi autoincendiat.

La locul indicat s-au deplasat pompierii ISU Dobrogea cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și un echipaj de poliție.

Echipele de intervenție au identificat, într-o lizieră situată între comunele Cumpăna și Agigea, cadavrul carbonizat al unui bărbat, de 41 de ani.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și urmează să stabilească împrejurările exacte în care și-a pierdut viața bărbatul.

Anul trecut, o femeie de 70 de ani din Argeş a ajuns la spital după o tentativă de suicid. Pensionara s-a autoincendiat în grădina casei.

Tot anul trecut, o femeie din Piteşti şi-a dat foc de supărare, după o neînţelegere în familie. Soţul este cel care a intervenit şi amândoi au ajuns la spital, cu arsuri.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite