Turiştii din Costineşti au lăsat „Ring”-ul gol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Discoteca „Ring” din staţiunea Costineşti a fost deschisă aseară, pentru prima dată în acest sezon estival. Cu toate că turiştii au primit intrarea gratuită între orele 21-22.00, nu s-a îngrămădit să vină la distracţie, lăsând „Ring”-ul gol.

An de an, în ultimi 20 de ani, discoteca a fost simbolul distracţiei pentru tinerii care veneau să îşi petreacă vacanţele în Costineşti.
Anul acesta, turiştii au ocolit deschiderea în avanpremieră a „Ring”-ului, deşi aveau intrarea gratuită timp de o oră, iar la pupitrul de mixaj se afla DJ Geo Da Silva.
Deschiderea oficială va fi săptămâna viitoare, acum doar luăm un pic pulsul. Pe parcursul verii vom avea DJ rezidenţi de renume, care vor mixa seară de seară dar şi o serie de petreceri surpriză”, a spus Geo Da Silva.
Organizatorii au pregătit o serie de evenimente la care vor fi invitate să participe vedete atât din România cât şi din străinătate.
Printre suprizele acestei veri se anunţă venirea, în Ring, a uneia dintre celebrele iubite ale lui Hugh Hefner, patronul Playboy, prezentări de modă şi o petrecere exclusivistă „importată” direct din Ibiza.

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite