Traian Băsescu vine la Şcoala de Vară a PMP de la Mamaia

0
0

Preşedintele Traian Băsescu va fi prezent sâmbătă dimineaţa la Şcoala de Vară a Partidului Mişcarea Populară care se desfăşoară la sfârşitul acestei săptămâni în staţiunea Mamaia.

Organizaţia de Tineret a Partidului Mişcarea Populară organizează, în perioada 12-14 septembrie 2014, Şcoala de Vară. Aceasta se va desfăşura în Mamaia, lucrările urmând să aibă loc la restaurantul Dorna din incinta complexului hotelier ”Comandor-Amiral”. La eveniment vor participa Preşedintele României, Traian Băsescu, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, doamna Elena Udrea, precum şi lideri ai PMP.

Şeful statului este aşteptat să îşi facă apariţia la acest eveniment sâmbătă, după ora 9.00, pentru a le vorbi tinerilor din Partidul Mişcarea Populară. 
În anii trecuţi Traian Băsescu a mai fost prezent la Şcoala de Vară a PDL şi la cea a UNPR, pe vremea când partidul condus de Gabriel Oprea susţinea Guvernul Boc.

Aceasta nu este singurul eveniment de acest gen care are loc în acest weekend în judeţul Constanţa. Încă de vineri la Eforie Nord a început o Şcoală Politică organizată de către tinerii din PDL şi PNL. Iar sâmbătă la această întrunire vor fi prezenţi co-preşedinţii ACL, Vasile Blaga şi Klaus Iohannis. Intervenţia lor este programată după ora 13.00. Sâmbătă dimineaţa, de la ora 10.30, Blaga şi Iohannis sunt aşteptaţi la Casa de Cultură din Constanţa unde are loc o întâlnire a acestora cu membri şi simpatizanţi din PDL şi PNL. Cei doi co-preşedinţi ai Alianţei Creştin Liberale vor fi însoţiţi şi de alţi lideri ai ACL la evenimentul de la Constanţa.

Vă mai recomandăm:


Victor Ponta susţine că o femeie ar putea conduce PSD-ul sau Guvernul dacă el va câştiga alegerile prezidenţiale

PNL şi PMP, primite în Partidul Popular European: E un argument puternic la alegerile prezidenţiale din acest an

Mai multe - Constanţa

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite