Tot ce trebuie să ştii despre Neversea. Pe cele şapte scene vor urca artişti de top

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oraşul Constanţa se va transforma în polul distracţiei de la Malul Mării Negre. The Script, Armin van Buuren, Aloe Blacc, Axwell&Ingrosso, Hardwell, John Newman, Steve Angello, Steve Aoki şi mulţi alţii vor urca pe cele 7 scene ale celui mai mare festival de pe litoralul românesc, NEVERSEA.

În 2018, toţi festivalierii au posibilitatea să parcurgă în avans, online, o parte a procesului de check-in, câştigând astfel timp la intrarea în festival. Începând din data de 28 iunie 2018, festivalierii pot accesa aplicaţia Neversea sau site-ul neversea.com şi se pot înregistra cu o adresa de email pentru completarea procesului de check-in. 

Fanii trebuie să completeze cu atenţie datele solicitate în formular, apoi să urmeze paşii şi să efectueze procesul de check-in. Aceştia vor putea efectua check-in-ul şi pentru prietenii lor dacă pe respectiva adresa de email au fost cumpărate mai multe abonamente de festival. Este important de reţinut faptul că doar persoana înregistrată în formularul de check-in va putea să primească brăţara de festival în baza abonamentului.

Procesul de check-in va salva participanţilor la festival timp important şi le va oferi acces la funcţia de alimentare online cu bani a brăţărilor de festival. Suma încărcată de festivalier pe brăţară va deveni activă în momentul în care aceştia o vor primi de la corturile de check-in, în urma prezentării biletului de acces.

Odată ajunşi în zona festivalului, primul şi cel mai important lucru pe care trebuie să-l facă fanii festivalului este să schimbe biletul într-o brăţară de festival la unul din punctele de check-in. Organizatorii au pregătit un program prelungit pentru corturile de check-in, acestea fiind deschise şi în zilele pre-festival, în 3-4 iulie 2018, în intervalul orar 14.00 - 23.00, urmând ca în zilele de festival intervalul să fie 12.00 - 08.00.

La ediţia din acest an, în cele patru zile de festival este aşteptat un trafic de peste 250.000 de persoane din ţară şi din străinătate, dar şi peste 200 dintre cei mai buni artişti ai momentului. 

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite