Tineri prinși cu droguri în prima zi de distracție din sezonul 2023, pe litoralul românesc VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmeria Constanța a depistat 22 de tineri care au încercat să intre cu droguri la evenimentele programate pe litoral în minivacanța de 1 mai.

FOTO: Jandarmeria Română
FOTO: Jandarmeria Română

„Noaptea trecută (27/28 aparilie), 22 de persoane au fost blocate de către colegii noştri jandarmi şi de către agenţii firmei de pază de la intrarea în festivalurile aflate în derulare şi nu li s-a permis participarea, pentru că deţineau substanţe interzise din rândul celor psihoactive”, anunță Jandarmeria Constanța.

VIDEO: Tânăr prins cu droguri încercând să intre la Festivalul Sunwaves sursa: Antonia Ispas

Tinerii au fost preluați de echipaje ale Poliţiei care au  întocmit actele procedurale cerute în astfel de situaţii.

Sfatul nostru pentru cei care vin la astfel de evenimente este să nu consume droguri, pentru că îşi distrug sănătatea şi viaţa, să se distreze şi să îi respecte pe ceilalţi participanţi la evenimente, dar şi ordinea publică”, adaugă Jandarmeria.

75.000 de turiști sunt așteptați în minivacanța de 1 Mai pe litoralul românesc. Cele mai căutate stațiuni sunt Costinești, Mamaia și Vama Veche, locuri unde se desfășoară și o serie de festivaluri.

Litoralul românesc își așteaptă turiștii cu mai multe surprize. La Costinești se desfășoară Festivalul „Beach, please”, în perioada 27 aprilie – 1 mai, la care sunt așteptați peste 50.000 de participanți, potrivit organizatorilor.  

Tot în Costinești se desfășoară cea de a doua ediție a celui mai mare Rock Fest de pe litoral: „May, Be Rock Fest“.

  În Mamaia sunt așteptați peste 30.000 de turiști. Aceștia vor petrece la diverse evenimente organizate pe plaje și în cluburi. Anul acesta, Sunwaves a ajuns la ediția cu numărul 30.  

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite