Tânăr arestat preventiv pentru 30 de zile. Cultiva canabis în apartament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au descoperit în apartamentul tânărului 7 plante de canabis în stare de vegetaţie. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

IPJ Constanţa a comunicat că la data de 1 februarie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. Constanţa, au descins la locuinţa unui bărbat, în vârstă de 28 de ani, din judeţul Constanţa.

„În urma percheziţiei, a fost descoperită o cultură de canabis in-door, fiind ridicate aproximativ 500 de grame de canabis, 7 plante de canabis în stare de vegetaţie, seminţe de canabis, 100 de grame de unt de canabis, 5 grindere, un aparat electric pentru confecţionarea ţigărilor şi un sistem complet de cultivare in-door compus dintr-un cort, dispozitiv de alimentare cu apă, ventilatoare şi lămpi speciale”, spun poliţiştii.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cannabis descoperit în apartamentul unui tanar din Constanta FOTO Politia Romana

Pe aceeaşi temă:

Tânăr arestat pentru deţinere de droguri. Avea în maşină o jumătate de kilogram de canabis






 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite