SMURD-ul şi Poliţia, alertate de un beţiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Noapte de pomină pentru un individ care a sărbătorit, cu prea mult alcool, Ziua Recoltei la Valu lui Traian. Individul a pus în alertă nejustificat Poliţia şi SMURD şi şi-a încheiat noaptea cu amenzi totalizând peste 1200 de lei.

Bărbatul în vârstă de 37 de ani a plecat din Valu lui Traian în jurul orei 20.00 spre Cumpăna, unde locuieşte. Individul s-a urcat pe scuter şi a căzut drept în mijlocul localităţii, după ce a reuşit să parcurgă câteva sute de metri. Sesizaţi de localnici poliţiştii au venit, l-auj ridicat de pe şosea, i-au dat o amendă de 603 lei pentru conducerea unui vehicul sub influeţa alcoolului şi i-au pus în vedere să găsească alt mijloc de transport spre casă. El avea o alcoolemie de 0,70.

O oră şi jumătate mai târziu, bărbatul a recidivat. El a fost descoperit de nişte şoferi pe A2, tronsonul Murfatlar – Agigea, undeva la intrare. Alertaţi participanţii la trafic au sunat la 112 crezând că bărbatul a fost victima unui accident rutier.

La faţa locului a sosit nu numai un echipaj de Poliţie dar şi un SMURD. Paramedicii au elucidat în scurt timp problema: bărbatul nu fusese lovit de maşină ci pur şi simplu căzuse cu scuterul şi era prea beat ca să se mai ridice. El a refuzat îngrijirile medicale însă nu a scăpat de o a doua amendă de 603 lei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite