Sinucidere bizară în Constanța. Un șofer de TIR din Neamț, dat dispărut, s-a aruncat de pe podul de la Agigea VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii din Constanța au fost chemați să deslușească un caz misterios petrecut marți, 14 mai 2024. Tragedia a avut loc dimineață pe podul de la Agigea, unde un bărbat de 37 de ani, dat dispărut de către soția sa, s-a aruncat în apele Canalului Dunăre-Marea Neagră.

Accident pod Agigea. FOTO ziuaconstanta.ro
Accident pod Agigea. FOTO ziuaconstanta.ro

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 8.00, când bărbatul, aflat la volanul propriului autoturism, a oprit pe prima bandă a podului. Un alt autovehicul a lovit mașina sa, iar șoferul a ieșit imediat din autoturism și s-a aruncat de pe pod.

Echipajele de urgență au sosit imediat la fața locului, dar din păcate, nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat.

VIDEO: Antonia Ispas

Potrivit primelor informații, sinucigașul a fost implicat într-un accident rutier minor. După coliziune, el a oprit mașina pe prima bandă a podului și apoi s-a aruncat peste balustradă.

Trupul neînsuflețit a fost recuperat și urmează să fie supus unor proceduri pentru a stabili cauza exactă a morții.

La data de 14 mai a.c., în jurul orei 06.25, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Serviciul Municipal de Ordine Publică, au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 37 de ani, s-ar fi aruncat de pe podul rutier Agigea, în apele canalului Dunăre-Marea Neagră. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Corpul bărbatului de 37 de ani a fost identificat în canalul navigabil de către echipajele de pompieri și SMURD”, a preciat IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Deocamdată nu se cunoaște cauza pentru care bărbatul a recurs la acest gest, dar oamenii legii recomandă șoferilor să fie prudenți în trafic, să respecte regulile de circulație și să evite orice comportament care ar putea pune în pericol viața lor sau a celorlalți participanți la trafic.

Sinucigașul, fugit de acasă

Potrivit unor surse avizate, bărbatul care s-a aruncat de pe podul de la Agigea este din Piatra-Neamţ și lucra ca şofer pe TIR. Andrei Mircea Herciu a fost dat dispărut de soţie din data de 1 mai 2024.

Sursa FOTO IPJ Neamț
Sursa FOTO IPJ Neamț

Facem precizarea că, acordul de mediatizare al dispariției a fost primit la data de 7 mai a.c.. Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori sa anunțe cea mai apropiată unitate de poliție!”, anunța, la vremea respectivă, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu. 

Ulterior, Poliția Constanța a revenit cu amănunte, precizând că a sancționat șoferul care a tamponat mașina sinucigașului.

„La data de 14 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Serviciul Municipal de Ordine Publică, au fost sesizați cu privire la faptul că, pe podul Agigea, s-a produs un accident rutier (tamponare). Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un autoturism, condus de un bărbat, de 56 de ani, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism staționat neregulamentar pe prima bandă, abandonat de către un bărbat, de 37 de ani, care s-ar fi aruncat de pe pod, anterior producerii accidentului“, specifică IPJ.

Conducătorul auto care a lovit mașina sinucigașului a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative.

„Evenimentul a fost soldat doar cu pagube materiale. Bărbatul, de 56 de ani, a fost sancționat contravențional pentru nepăstrarea distanței corespunzătoare, cu o amendă în valoare de 660 de lei.“, a mai transmis Poliția Constanța.

Bărbat găsit mort într-un canal de aducţiune, la Agigea

Trupul unui bărbat a fost găsit, în decembrie 2023, într-un canal de aducţiune, în zona localităţii Agigea, potrivit Inspectoratulului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Pe 19 decembrie, în jurul orei 9,40, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Constanţa - Postul de Poliţie Agigea au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-un canal de aducţiune, ar fi fost găsit cadavrul unui bărbat, a informat, printr-un comunicat de presă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

În urmă cu câțiva ani, pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa au intervenit în aceeași zonă pentru a scoate din canal trupul neînsufleţit al unei femei de 58 de ani, din Constanţa.  

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite