Sancţiuni pentru elevii de la Colegiul Tomis. Tuturor celor implicaţi în conflict le-a fost scăzută nota la purtare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Notele la purtare vor fi scăzute elevilor care au participat la bătaie FOTO Adevărul
Notele la purtare vor fi scăzute elevilor care au participat la bătaie FOTO Adevărul

În ziua de marţi, 4 decembrie, în pauza din intervalul orar 9.50–10.00, doi elevi de clasa a IX-a au îmbrâncit un elev din clasa a XI-a care a căzut şi s-a lovit la picior. Elevul a trebuit transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Dascălii Colegiului Tehnic Tomis au decis sancţionarea elevilor implicaţi în altercaţia care s-a soldat cu rănirea unui licean.

În ziua de marţi, 4 decembrie, în pauza din intervalul orar 9.50–10.00, doi elevi de clasa a IX-a au îmbrâncit un elev din clasa a XI-a, care, prin cădere, s-a lovit la picior. Elevul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

În urma incidentului, consiliul profesoral şi consiliile claselor a IX-a şi a XI-a din cadrul Colegiului Tehnic Tomis au decis: scăderea notei la purtare la 9 elevului de clasa a XI-a şi scăderea notei la purtare la 7 celor doi elevi de clasa a IX-a.

„Totodată, elevii vor fi consiliaţi de către psihologul şcolar şi vor fi monitorizaţi în perioada următoare de către diriginţii claselor, pentru a întâmpina orice comportament agresiv“, precizează reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite