Radu Mazăre nu renunţă la decizia de a folosi animale la ultima ediţie a carnavalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Radu Mazăre nu va renunţa la decizia sa de a folosi animale la ultima ediţie din această vară a carnavalului Mamaia deşi a primit o reclamaţie în acest sens de la organizaţia Vier Pfoten, el spunând că după fiecare lucru făcut în această vară a avut parte de diverse plângeri.

“Am primit o scrisoare, o plângere, o lăcrămaţie. Vara asta nu m-am ocupat de contracte, n-am făcut niciun contract la primărie, am zis că mă ocup de carnaval să aduc turiştii. Şi cu toate astea la fiecare lucru făcut câte o reclamaţie şi câte o plângere.  Am avut reclamaţii când am scos pe piaţă brandurile pentru Mamaia ca să o promovăm, după aia am avut reclamaţie când am făcut Ştefan cel Mare. Acum avem reclamaţie când facem Ramses. La fiecare pas făcut câte o reclamaţie”, a spus Radu Mazăre. El a precizat că nu va intenţionează să răspundă adresei primite de la Vier Pfoten.


El susţine că oamenii de la circul de unde va aduce animalele pentru carnaval le iubesc pe acestea şi le tratează foarte bine. “Când am fost la ei se vedea o relaţie specială între om şi animalul respectiv. Îmi spunea dresorul de lei că are leul mare bolnav şi că atunci când s-a îmbolnăvit a dormit cu el în cuşcă patru nopţi”, a povestit Mazăre. El a precizat că animalele nu defila, ci vor participa la spectacolul din Piaţeta Cazino. Primarul intenţionează să obţină toate autorizaţiile necesare pentru a putea folosi animalele la carnaval. Radu Mazăre va fi Ramses la ediţia din 30 august a carnavalului Mamaia.

Organizaţia Vier Pfoten solicită primarului Radu Mazăre să renunţe la folosirea animalelor sălbatice în timpul Carnavalului de sâmbătă, 30 august. Apărătorii animalelor califică acest lucru drept abuz asupra animalelor, pe bani publici. Fundaţia pentru protecţia animalelor Vier Pfoten a trimis o scrisoare Primăriei Constanţa prin care solicită eliminarea din programul Carnavalului a defilării cu animale sălbatice deţinute de Circul Americano Vargas.

Citiţi şi: 

EXCLUSIV Cum a rămas Radu Mazăre doar cu banii de buzunar. Explicaţia popririi conturilor sale de către Fisc

FOTO Mazăre, regele junglei. Primarul a mers la circ pentru pregătirea ultimei parade a verii

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite