Radu Mazăre este acuzat de PDL Constanţa că a direcţionat banii primiţi din port către firme apropiate. Reacţia primarului: „Bazaconii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noi acuze venite la adresa sa din partea PDL Constanţa.
Noi acuze venite la adresa sa din partea PDL Constanţa.

Radu Mazăre este acuzat de preşedintele PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru, că a direcţionat banii primiţi de municipalitate din acţiunile deţinute la Administraţia Porturilor Maritime Constanţa către firme apropiate. „Bazaconii”, a venit răspunsul edilului la acuzaţiile lui Chiru.

“M-a acuzat că am privat prin acest demers bugetul municipalităţii de sume care erau alocate programelor sociale. Eu îl acuz pe domnul Mazăre că acele sume au fost drenate în conturile unor firme Îl acuz că drenează banii primiţi necuvenit şi nelegal de la port în conturile acestor firme. Îl invit pe domnul Mazăre ca în perioada următoare să facă dovada că acele sume pe care domnia sa pretinde că le-a alocat programelor sociale, să facă dovadă că acele acele sume nu au mers către firmele respective”, a declarat Christian Gigi Chiru.

Preşedintele PDL Constanţa susţine că aşteaptă o reacţie de la Radu Mazăre pe această temă cât mai curând. “Aştept ca în perioada următoare să răspundă la acuzaţiile pe care le-am lansat şi să facă public dovada că acele sume au fost prin hotărâre de Consiliu Municipal transferate Primăriei şi că acele sume mai departe tot printr-o decizie a Consiliului Local au fost destinate programelor sociale pentru că altfel îl acuz că sumele au mers în conturile firmelor respective”, a spus Christian Gigi Chiru.

Reacţia primarului nu s-a lăsat aşteptată. Radu Mazăre consideră că cele spuse de preşedintele PDL Constanţa sunt “bazaconii” fără a mai face alte comentarii pe această temă.

Vă mai recomandăm:

Radu Mazăre susţine că orice intervenţie pentru rezolvarea unei probleme e interpretată ca trafic de influenţă. „E o chestiune gravă”, consideră primarul

Mazăre rămâne fără Portul Constanţa. Curtea Constituţională a decis că transferul de acţiuni este ilegal
 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite