Proprietar de apartament în Mamaia Nord, către un client: „N-ați dori să vă fac și cafeaua dimineață?”

0
Publicat:

Apartamentele din zona Mamaia Nord sunt printre cele mai căutate locuri de cazare pentru cei care vin pe litoralul românesc și doresc să se bucure de soare, valuri și distracție.

Mamaia Nord - arhiva foto
Mamaia Nord - arhiva foto

Nenumărate sunt grupurile de Facebook destinate închirierii de apartamente pe litoralul românesc. Pe un astfel de grup, o turistă a relatat dialogul avut cu proprietarul unui apartament din Mamaia Nord, dialog ce a dus la anularea rezervării.

Las și eu asta aici...dacă vi se pare normal...Mi-a anulat rezervarea cu câteva zile înainte de rezervare doar pe motiv că am întrebat de niște ustensile de bucătărie și mi-a oferit numărul și numele chiriașilor actuali, ca să îi întreb pe ei, nu pe el, dacă vreau informații”, scrie turista, citată de ziare.com

„Eu am sunat-o pe doamna respectivă, crezând că este cel cu care discutam pe booking și doamna habar nu avea despre ce e vorba, pentru că era clientă. Mi se pare incredibil așa ceva”, adaugă aceasta.

Femeia, care a postat și capturi ale dialogului avut cu proprietarul apartamentului a scris că acesta a avut o replică uluitoare când l-a întrebat  despre dotarea apartamentului cu ustensile de bucătărie, aparat de cafea sau fier de călcat. ”N-ați dori să vă fac și cafeaua dimineață?”, a replicat proprietarul.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite