Preotul Eugen Tănăsescu: „Nu-l scoateţi vinovat pe IPS Teodosie, pentru că nişte cinici v-au dat cârpe de doi lei, de s-au umplut spitalele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Tănăsescu preot FOTO Eduard Enea
Eugen Tănăsescu preot FOTO Eduard Enea

Preotul Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, îl apără pe ÎPS Teodosie spunând că nu Biserica a umplut spitalele, ci măştile care nu ne protejează de contaminare.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, preotul Eugen Tănăsescu vorbeşte despre faptul că interesele enorme ale unora au pus în pericol vieţile noastre şi nu slujbele şi pelerinajele. 

Au apărut retorii care se agită iraţional că "ce alegi, Peştera sau ATI?" şi că IPS Teodosie incită la nerespectarea legii. Le atrag atenţia că-s orbi şi surzi. Credincioşii au fost purtaţi prin frig, ploaie, soare, după hatârul guvernanţilor, că vezi Doamne, e pericol la Biserică.  Asta în vreme ce n-au fost probleme cu înghesuiala de prin metrou, mall-uri sau alte temple ale comerţului. În vremea asta, nimeni nu răspunde că 90% (mai nou) din măştile puse "spre protecţie" au fost nişte cârpe. A trecut virusul prin ele ca deciziile guvernanţilor prin birouri, fără nici o oprelişte.  Dar important e să supraveghem credincioşii cu elicoptere. Filtrele poliţiei sunt mai ceva ca măştile. În vreme ce SUA şi Franţa au anulat interdicţiile discriminatorii. Nu Biserica a umplut spitalele, ci colcăiala de interese enorme pe nişte cârpe, numite măşti. Pe care au tupeul să le şi redenumească "acoperitoare faciale" doar ca să-şi acopere, juridic, şmenul. În rest, vă lasă să le cumpăraţi ca păcăliţii, că tot nu vă protejează. Când expui populaţia la infectare, cu o cârpă neconformă în peste 90% (!!!)din cazuri, când transportul în comun e prima cale de transmitere a virusului şi poţi merge oriunde pe proprie răspundere, vii şi repeţi obsesiv că n-ai voie să mergi la o slujbă undeva în pădure... Statul practică prea mult dubla măsură.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Cum a sfidat ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, mai toate regulile sanitare de prevenţie din pandemie

„Cruciada“ înalt prea-răzvrătitului Teodosie în Constanţa carantinată. Poliţia a intrat peste el la slujbă

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite