Premieră. Christmas Shopping Event – Târgul Sărbătorilor de Lux, la Maritimo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moş Crăciun, aşteptat cu înfrigurare la Constanţa FOTO Adevărul Constanţa
Moş Crăciun, aşteptat cu înfrigurare la Constanţa FOTO Adevărul Constanţa

Manifestarea face parte din categoria Premium şi este organizată, în premieră, de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, în perioada 14 – 23 decembrie.

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa organizează, în perioada 14 – 23 decembrie, la Maritimo Shopping Center, Christmas Shopping Event.

„Este un eveniment concept inovator, proiectat pentru a veni în întâmpinarea celor aflaţi în căutarea unor cadouri Premium, în preajma sărbătorilor de iarnă.

Peste 20 de producători, importatori, distribuitori, retaileri online şi magazine specializate în comercializarea produselor de lux vor completa oferta cadourilor de Sărbători de pe piaţa constănţeană cu o colecţie de pachete atractive, exclusiv în cadrul acţiunii“, precizează organizatorii.

Christmas Shopping Event se desfăşoară pe secţiuni care cuprind cadouri business, personale şi de casă.

Târgul de lux este completat de campania socială „Gift of Giving“ (Darul generozităţii), în care CCINA va dona pachete cadou de Crăciun, cu jucării şi dulciuri, copiilor defavorizaţi dintr-un centru de plasament din oraş.


Campania îndeamnă vizitatorii mall-ului să contribuie la Sacul lui Moş Crăciun, în care orice părinte şi copil poate dona un dar. În Ajunul Crăciunului, la Christmas Shopping Event, cei mici îşi vor primi cadourile.  


Vizitatorii sunt îmbiaţi la târgul de Sărbători cu premii de lux şi tombole. Programul de vizitare este 14 – 23 decembrie, între orele 10 şi 22.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite