Petrecere cu lăutari şi aproape 100 de invitaţi, întreruptă de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva foto
Arhiva foto

Aproape 100 de persoane, care participau la o petrecere de majorat, au fost amendate de poliţişti cu câte 2.000 de lei fiecare.

În cursul zilei de joi, 18 martie, în jurul orei 18.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari au fost sesizaţi cu privire la desfăşurarea unui eveniment privat, la o cafenea din oraşul Năvodari, la care participă mai multe persoane, fără a fi respectate măsurile de prevenire şi limitare a răspândirii infecţiei cu noul coronavirus.

„La faţa locului au ajuns poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari şi poliţişti locali, în sprijin sosind echipaje de Poliţie de la subunităţile din apropiere - Secţia 5 Rurală Cogealac, Secţia 2 Rurală, Poliţia staţiunii Mamaia, precum şi o grupă din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Poliţiştii au constatat faptul că este vorba despre un majorat, la eveniment participând 96 de persoane.

Toate au fost legitimate şi sancţionate contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, evenimentul fiind întrerupt.

Totodată, a fost identificat şi sancţionat contravenţional administratorul societăţii comerciale, cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

Citeşte şi:

Constanţa, văzută şi trăită în pandemie de artiştii plastici de la „Ovidius“

Nicuşor Constantinescu, condamnat la opt ani de închisoare în dosarul „Fantasio“

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite