Percheziţii în judeţul Constanţa. Sunt căutate mai multe persoane suspectate de furturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marţi dimineaţă, 50 de poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa au efectuat 9 percheziţii în judeţul Constanţa, pentru prinderea unor persoane bănuite de comiterea de furturi. Pe drumurile judeţene s-au instituit filtre.

Au fost vizate mai multe locuinţe din Cuza Vodă, una din Siliştea şi una din Medgidia. În cauză, au fost vizate trei persoane care au emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Oamenii legii au căutat şi bunuri sustrase din locuinţe şi societăţi comerciale, respectiv o armă de vânătoare.

UPDATE În urma percheziţiilor efectuate astăzi, în judeţul Constanţa, poliţiştii au ridicat mai multe bunuri şi aparatură electronică susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni.

De asemenea, ca urmare a filtrelor rutiere organizate, au fost constatate două infracţiuni, au fost aplicate cinci sancţiuni contravenţionale şi au fost reţinute două certificate de înmatriculare. Opt persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru cercetări.
 
În paralel, au fost instituite filtre de control pentru blocarea principalelor căi de acces în localităţile unde au fost efectuate percheziţiile, fiind verificate documentele autovehiculelor şi ale conducătorilor auto, precum şi ale pasagerilor acestora.

La activităţi au participat poliţişti de investigare a fraudelor, de la ordine publică, de la rutieră, precum şi cei specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase şi de la acţiuni speciale.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe bunuri şi aparatură electronică a căror provenienţă nu a putut fi justificată, existând suspiciuni că provin sau au fost folosite la comiterea de fapte penale.

G. G., de 45 de ani, a fost surprins în trafic conducând un autoturism având dreptul de conducere a autovehiculelor suspendat.

Totodată s-a constatat că autovehiculul condus avea expirată verificarea tehnică periodică si nu era asigurat obligatoriu, conform legii, motiv pentru care au fost reţinute numerele şi certificatul de înmatriculare. Acestuia i s-a întocmit dosar penal fiind cercetat în stare de libertate.
 
 Vă mai recomandăm:

Descinderi în Portul Agigea. Este vizată şi firma lui Mircea Băsescu

Percheziţii la persoanele suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani

Percheziţii la sediul Ministerului Sănătăţii şi la mai multe spitale din Capitală privind achiziţiile publice
 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite