Palatul plutitor de lux al Mării Negre, Costa Deliziosa revine în Portul Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costa Deliziosa
Costa Deliziosa

Unul dintre cele mai luxoase şi mai noi nave de croazieră din Mediterana şi Marea Neagră ajunge vineri pentru la Constanţa. Vasul acostează aici pentru a doua în mai puţin de cinci săptămâni.

Costa Deliziosa este este cea mai mare navă de croazieră care poate să intre în Dana de Pasageri a Portului Constanţa. Palatul plutitor aduce de fiecare dată peste 2500 turişti gata să cheltuiască bani în România.

Mulţi dintre aceştia sunt italieni şi spanioli, dar călătoria este savurată şi de americani, englezi, nord-europeni sau ruşi.

Călătoria pe Costa Deliziosa a început pe 25 mai în Portul italian Savona. Turiştii au trecut prin apele teritoriale greceşti şi au rămas două zile în Olympia şi Mykonos, apoi şi-au continuat călătoria prin Turcia, având ca destinaţie porturile Izmir şi Istanbul.

La Constanţa, impozantul vas de croazieră ajunge la ora opt dimineaţa şi rămâne aproape 12 ore. Odată ajunşi pe tărâm românesc turiştii au ocazia să plece la o scurtă plimbare prin oraşul Constanţa sau să se bucure de una dintre cele cinci excursii organizate. Cele mai apreciate sunt la Cetatea Histria, Crama Murfatlar, Delta Dunării sau Palatul Parlamentului. 

Oaspeţii care petrec 11 zile pe mare plătesc până la 3000 euro pentru o cabină cu balcon. În preţ este inclusă mâncarea într-unul dintre cele 3 mari restaurante, accesul la piscină, sala de sport şi sălile de spectacole.

Nava este recunoscută pentru operele de artă aflate la bord. Se poate spune că nava Costa Deliziosa este o adevărată galerie de artă plutitoare care găzduieşte 340 lucrări originale şi 4700 tablouri.

Vasul are 16 etaje şi spaţiile largi oferă toate facilităţile unei staţiuni de lux: cazino, spa, săli de sport şi fitness, terenuri de baschet şi piste de alergat exterioare, cinematograf 4D, piano-bar, un restaurant exclusivist, cafenele liniştite, un Shopping Mall în miniatură, bibliotecă, simulator de golf şi un simulator de Formula 1.

După Constanţa, Costa Deliziosa merge în Ucraina, la Odessa şi Yalta, iar apoi schimbă traseul către Atena şi Italia. Croaziera se încheie pe 7 iunie.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite