O stradă din Constanța s-a surpat din senin. Care ar fi cauza

0
0
Publicat:

Traficul rutier dintre localităţile Năvodari şi Lumina a fost deviat joi, 3 octombrie, după ce o porțiune din DJ 226 s-a surpat.

O porțiune din Drumul Județean Năvodari - Lumina s-a surpat / FOTO: CT100
O porțiune din Drumul Județean Năvodari - Lumina s-a surpat / FOTO: CT100

Primăria Năvodari transmite faptul că surparea străzii s-a produs în urma unei avarii la o conductă subterană.

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța au transmis că polițiștii din Năvodari fost sesizați în jurul orei 11.30, că o porțiune din DJ 226, între localitățile Năvodari și Lumina s-a surpat.

Din primele informații, dauna ar fi fost produsă de o companie privată care s-a ocupat de îngroparea rețelei electrice în acea zonă.

”Traficul rutier dinspre Năvodari spre Lumina şi invers este deviat la această oră pe rute ocolitoare (Rândunelelor - USAS - Lumina) ca urmare a apariţiei în carosabil a unei gropi de mari dimensiuni cauzată de o avarie la o conductă subterană. În prezent se fac verificări pentru stabilirea cauzelor exacte şi se vor lua măsuri pentru stabilizarea zonei şi refacerea carosabilului. Din primele informaţii, conducta ar fi fost avariată de o companie privată ce execută lucrări de subtraversare a unor reţele electrice”, au transmis reprezentanţii Primăriei Năvodari.

Costurile necesare reparării daunei vor fi acoperite de compania responsabilă de lucrările care au dus la surparea drumului.

Conform Digi24, din cauza surpării străzii, mai multe mașini au fost avariate. De aceea, au sosit mai multe echipaje la fața locului, deoarece sunt persoane rănite.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite