Noi reguli de circulaţie pe podul de la Năvodari. Se va ţine cont de valorile de trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Podul de la Năvodari                                                                        FOTO: Primăria Năvodari
Podul de la Năvodari                                                                        FOTO: Primăria Năvodari

Noile reguli de circulaţie pe podul de la Năvodari vor intra în vigoare luni, 8 iulie. Administraţia locală spune că acestea ţin cont de valorileînregistrate în traficul rutier.

În zilele de luni, marţi, miercuri şi joi, în intervalul 06.00 – 15.00, se va circula pe două benzi pe sens dinspre Năvodari spre Constanţa, iar în intervalul 15.00 – 06.00 se va circula pe două benzi în sens invers.

De asemenea, de vineri dimineaţă, ora 06.00, şi până duminică, la ora 14.00, se va circula pe două benzi dinspre Năvodari spre Constanţa, iar duminică, de la ora 14.00 până luni la 06.00 se va circula pe două benzi dinspre Constanţa spre Năvodari.

„Poliţia Locală Năvodari îşi rezervă dreptul de a interveni şi a produce schimbări punctuale în acest grafic în situaţii excepţionale provocate de evenimente rutiere neprevăzute sau valori foarte ridicate de trafic.

Primăria Năvodari roagă toţi participanţii la trafic să manifeste atenţie sporită în zonă şi să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere”, spun reprezentanţii administraţiei locale.

Pe aceeaşi temă:

Controale pe litoral. Inspectorii sanitar veterinari au aplicat amenzi de 95.000 de lei

Accident feroviar. O locomotivă a deraiat în timp ce tracta 40 de vagoane tip cisternă

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite