Mesajul poliţiştilor pentru absolvenţii de liceu: „Bucuraţi-vă în siguranţă!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii claselor a XII-a pun punct anilor de liceu şi se pregătesc pentru Bacalaureat. Terminarea liceului este un bun prilej pentru petreceri.

„Absolvirea ciclului de învăţământ liceal este un prilej de bucurie pentru adolescenţii constănţeni, însă o parte a acestora alege să-şi manifeste fericirea printr-un comportament care încalcă normele privind ordinea şi liniştea publică şi, totodată, pun în pericol siguranţa tuturor participanţilor la trafic”, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa.

Oamenii legii atrag atenţia asupra faptului că legislaţia rutieră prevede atât obligativitatea folosirii de către pasageri a centurii de siguranţă, cât şi interdicţia de a se afla pe elementele exterioare ale caroseriei vehiculului (geamuri laterale, trapă).

„În acest context, atragem atenţia asupra faptului că un astfel de comportament atrage după sine amenzi de până la 1500 de lei”, adaugă poliţiştii.

Elevii claselor a XII-a termină în această perioadă liceul, intrînd în pregătirea pentru susţinerea examenului de Bacalaureat.

Pe aceeaşi temă:

Moartea unei tinere de 28 de ani, învăluită în mister. A fost găsită pe bancheta unei maşini

Sancţiuni în cazul îngrijitoarelor acuzate că au agresat copiii de la o creşă. Măsurile dispuse de primărie 

ConstanţaPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite