Magazinul eMag din Constanţa a fost călcat de hoţi. Filmul operaţiunii care a durat doar câteva minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşină de poliţie noaptea                                                                        Arhiva Adevărul
Maşină de poliţie noaptea                                                                        Arhiva Adevărul

Incidentul s-a produs în dimineaţa zilei de luni, 27 aprilie, în jurul orei 5.25. Poliţiştii îi caută acum pe cei care au spart magazinul.

IPJ Constanţa anunţă că în dimineaţa zilei de luni, 27 aprilie, în jurul orei 5.25, „poliţiştii din cadrul Secţiei 1 au fost sesizaţi prin apel 112 de către reprezentanţii unei firme de pază cu privire la faptul că, la o societate comercială din municipiul Constanţa, persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracţie.”

Spargerea s-a dat la magazinul eMag din Constanţa, situat pe bulevardul Tomis. Agenţii firmei private de pază au ajuns la faţa locului în câteva minute, însă nu au mai găsit pe nimeni.

„Poliţiştii au constatat faptul că uşa de acces în societatea comercială, confecţionată din sticlă, ar fi fost spartă cu un obiect dur, iar din interior ar fi fost sustrase mai multe bunuri (telefoane  mobile).

Poliţiştii Secţiei 1 au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând a fi luate toate măsurile în vederea identificării autorilor şi luarea măsurilor legale care se impun, adaugă IPJ Constanţa.

Pe aceeaşi temă:

Bărbat salvat de la înec de Poliţia de Frontieră. A căzut în apele Dunării în timp ce pescuia ilegal

Hoţi urmăriţi pe străzile Constanţei. Două maşini ale poliţiei au fost avariate

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite