Luminiţa Anghel s-a măritat pe malul mării, la Mangalia. Mireasa a purtat o rochie lungă bleumarin GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ceremonia s-a oficiat sub o arcadă de flori
Ceremonia s-a oficiat sub o arcadă de flori

Cântăreaţa Luminiţa Anghel i-a spus DA lui Silviu Dumitriade, tatăl viitorului ei copil. Căsătoria a fost oficiată aseară, în portul turistic, de primarul Mangaliei, Claudiu Tusac.

UPDATE Ceremonia de la malul mării a durat aproximativ un sfert de oră. Doar câţiva prieteni apropiaţi i-au asistat pe miri, iar de faţă au fost şi copiii vedetei. „Lung nume are“, a glumit Luminiţa atunci când primarul Tusac a întrebat-o dacă de bunăvoie şi nesilită de nimeni îl ia de soţ pe Silviu Dumitriade.

Vezi aici imagini de la nunta romantică a Luminiţei Anghel!

Cununia Luminiţei Anghel a fost oficiată la malul mării

Mirele şi mireasa au ciocnit un pahar de şampanie cu invitaţii din care artista însă nu a gustat, ea fiind însărcinată în şase luni.

„Ambii ne-am dorit să facem nunta la malul mării pentru că amândoi iubim marea. Ne-ar plăcea să stăm aici, aproape de strigătul pescăruşilor. Aşa că am ales să ne căsătorim aici, dacă în străinătate nu s-a putut“, a spus Luminiţa, caracterizându-l pe proaspătul său soţ drept „enervant de romantic“.

Mirii au spus că nu va urma o lună de miere pentru că sarcina nu îi permite artistei să călătorească acum.

UPDATE Mireasa poartă o rochie bleumarin, lungă, lăsată pe umeri şi care lasă să i se vadă burtica. Luminița s-a descălţat pentru a păşi pe nisip până la ofiţerul de stare civilă. Invitaţii au început să aplaude şi au asistat la cununia civilă.

UPDATE Mirele şi mireasa s-au lăsat aşteptaţi. Câţiva curioşi care au vrut să o vadă pe Luminiţa Anghel s-au adunat la malul mării.

În cinstea cuplului a fost pus un covor roşu la malul mării şi o arcadă din flori naturale. Zona este pregătită pentru aproximativ 20 de persoane.

„Sunt prieteni dragi şi buni pe care-i iubim foarte mult“, a spus primarul Mangaliei, Claudiu Tusac.

Evenimentul de vineri, 7 octombrie, a avut o dublă semnificaţie: Luminiţa Anghel şi-a sărbătorit ziua de naştere, împlinind vârsta de 42 de ani. Artista a mai fost căsătorită de două ori, preferând lumea fotbalului: cu Dragoș Anghel (fiul unui fost boss de la Dinamo, Vasile Anghel) și cu Marcel Pușcaș (fostul fotbalist, actualmente afacerist). La nunta religioasă cu Marcel, Luminița a purtat de asemenea o rochie de mireasă de culoare închisă. Vedeta de muzică uşoară are doi copii adoptați: David și Măriuca. La scurta vreme de la înfierea fetiței, Luminița Anghel a rămas însărcinată.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite