Jucător de „alba-neagra“ săltat de poliţişti. Bărbatul a fost prins în flagrant în Satul de Vacanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Aninoasa a fost prins în flagrant de poliţiştii constănţeni în timp ce organiza jocul de noroc numit „alba-neagra“.

La 2 iunie, Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie au identificat un tânăr în vârstă de 23 ani, din oraş Aninoasa, judeţul Hunedoara, în zona pasarelei pietonale care face legătura între Satul de Vacanţă şi staţiunea Mamaia, în timp ce organiza un joc de noroc, denumit ,,alba –neagra”. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de organizare de jocuri clandestine, tânărul fiind cercetat în stare de libertate.

Ulterior, la data de 28 iunie a.c., poliţiştii municipiului Constanţa, Secţia 1 Poliţie, l-au depistat în flagrant delict pe tânărul în cauză, în aceeaşi locaţie, în timp ce organiza jocul de noroc, folosind trei cutii şi o bilă. 

Astfel, la data de 28 iunie a.c., poliţiştii constănţeni l-au reţinut pe tânărul în cauză pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanţa, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propuneri corespunzătoare.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite