Începe Festivalul Lavandei. Unde poţi face cele mai reuşite fotografii în mijlocul „aurului mov”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotografii în câmpul cu lavandă foto: FB/Experiente Dobrogene
Fotografii în câmpul cu lavandă foto: FB/Experiente Dobrogene

Festivalul Lavandei a ajuns la cea de-a treia ediţie. Totul se întâmplă pe un câmp unde două familii cultivă de mai mulţi ani „aurul mov”.

Parfum, culoare, gust, frumuseţe şi un loc ideal pentru fotografii, asta este o parte din oferta Lavanda Fest sau Festivalului Lavandei, un eveniment, marca „Experienţe Dobrogene“, ajuns în anul 2021 la cea de-a III-a ediţie, ce se va desfăşura începand cu 12 iunie (până pe 27 iunie) la Pecineaga, judeţul Constanţa.

Familiile Bălănică şi Todor sunt binecunoscutele gazde ale Lavandei Fest şi cei care dezvăluie vizitatorilor beneficiile oferite de „aurul mov“.

„Familiile Bălănică şi Todor, pe câmpul vast de la Pecineaga cultivă de câţiva ani specia Lavandula Angustifolia, cu soiul Sevtopolis,iar producţia de levănţică este valorificată prin brandul „Parfum de lavandă“ sub care apar: apă florală de lavandă, uleiul de levănţică, săpunul cu ulei esenţial şi bază de glicerină, sare de baie cu ulei şi flori din planta aromatică şi medicinală atât de îndrăgită”, spun organizatorii.

Toată lumea, cu mic, cu mare caută lanuri aromate de lavandă pentru fotografii sau pentru a culege planta din diverse motive.

Organizatorii invită orăşenii şi nu numai, să uite de forfota urbei câteva ore, alegând experienţa parfumată a câmpului de lavandă de la intrarea în localitatea Pecineaga, Constanţa, să faca fotografii inedite, să achiziţioneze produse din lavandă, sa culeagă flori de lavandă, să savureze limondadă şi alte surprize atent pregătite.

Dress code alb-mov.

festival lavanda pecineaga foto experiente dobrogene

Citeşte şi:

Un elev a fost agresat la şcoală de un coleg. Inspectoratul Şcolar s-a autosesizat

S-a dezbrăcat complet şi s-a urcat la ultimul etaj al unei construcţii. Când au ajuns autorităţile, au mai găsit doar papucii

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite