Gest şocant. Căţeluşă violată pe un teren viran din Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căţeluşa violată la Constanţa FOTO Roxana Nistor
Căţeluşa violată la Constanţa FOTO Roxana Nistor

O căţeluşă maidaneză a fost maltratată de un bărbat, rămas deocamdată neidentificat. Femela în vârstă de 2 ani a fost găsită într-o baltă de sânge, violată.

Cea care a găsit căţeluşa maidaneză este un medic stomatolog din Constanţa, Roxana Nistor. Ea are grija unor câini comunitari, aciuaţi pe terenul viran de la stadionul din cartierul Tomis Nord.

„Duminica trecută, am mers la stadionul din spatele blocurilor TAV, în zona străzii Tulcei. Obişnuiesc să îngrijesc câinii de acolo, care sunt toţi sterilizaţi.

Am văzut-o căţeluşa, pe care o ştim deja, ca fiind foarte blândă. Poate şi de aceea i s-a întâmplat aşa ceva. Zăcea într-o baltă de sânge, moale ca o cârpă.

Era aproape de şosea, deşi ea are culcuş printre arbuştii de lângă bazinul dezafectat de la terenul de rugby. Se târâse până acolo, unde vin eu să le dau de mâncare, sau acolo fusese aruncată.

Am luat-o în braţe şi am pus-o în portbagaj. Am dus-o la o clinică veterinară, unde medicul a constatat ce se întâmplase. Nici acestuia nu-i venea să creadă.

Căţeluşa suferise o hemoragie masivă a vaginului, care era foarte dilatat. Medicul s-a temut să nu-i fi fost introdus un obiect care să-i distrugă organele interne. A trebuit operată, altfel nu supravieţuia, cu aşa pierdere de sânge“, relatează Roxana Nistor. 

Victima zoofilului a fost operată şi a stat 5 zile la clinica veterinară Blue Vet, îngrijită de medicul Luana Sabău. Roxana Nistor a dus-o actualmente în curtea unor prieteni, unde căţeluşa se recuperează. 

„Nu este prima dată când se întâmplă aşa ceva la Constanţa. Anul trecut, în zona Cireşica, nişte boschetari au violat o căţeluşă. Este inimaginabil“, declară Roxana Nistor.

Cazul abuzului sexual a stârnit indignarea iubitorilor de animale din ţară şi din străinătate.

Vă mai recomandăm

Oficial. Avem 10.000 maidanezi pe străzile Constanţei. Atâţia au fost cuprinşi în statistica primăriei

Turiştii au epuizat stocul de vaccin antirabic de la Constanţa. Constănţenii muşcaţi de maidanezi trebuie să meargă la Bucureşti pentru antidot

FOTO Protectoarea animalelor părăsite. Elena îngrijeşte câini şi pisici ca pe propriii copii

Câini de terapie, în şcolile din judeţul Constanţa

Ponturi să te aperi de câinii vagabonzi. Specialiştii ne învaţă ce să facem când suntem atacaţi de haite de maidanezi

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite