Constanţa: Recomandări de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cluburile au programat în acest weekend concerte sau petreceri incendiare. Astăzi se încheie şi Festivalul Internaţional al Producătorilor de Film Independenţi, iar Holograf concertează la Poarta 1.

Invitaţie la teatru

Cei care vor să meargă la teatru trebuie să ştie că în acest weekend la Teatrul de Stat Constanţa sunt programate două piese. Diseară, la ora 19.00, publicul va putea viziona Terorism, un spectacol de Felix Alexa, iar mâine, la acceaşi oră este programat spectacolul Gin Rummy, în regia lui Liviu Manolache.

Show la finalul IPIFF 2009

Addictive TV, o trupă electro breakbeat din Marea Britanie, va susţine un spectacol incendiar la ora 22.00 la Pavilionul Expoziţional de la intrarea în staţiunea Mamaia, în închiderea Festivalului Internaţional al producătorilor de Film Independenţi. 

Concert Holograf la Poarta 1

În acest weekend, la Poarta 21, Timişoreana îi întâmpină pe constănţeni cu bere, mâncare tradiţională, muzică live şi concursuri. În această seară, la Serbările Timişoreana vor concerta trupele Zero şi Holograf.

Party fierbinte în Gossip

În clubul Gossip din Mamaia va avea loc diseară un show incendiar cu Taboo Boys şi Taboo Girls. Organizatorii promit că show-ul va fi reluat pe 4 iulie. Rezervări se pot face la numerele de telefon 0729.448.866 şi 0724.689.438.

Connect – R în Bamboo

Tot diseară, în clubul Bamboo va avea loc un concert Connect-R. Coregrafia va fi asigurată de  Bamboo Ladies! Biletul de intrare costă 30 de lei, iar reprezentantele sexului frumos au intrarea liberă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite