Bărbatul care şi-a atacat concubina în sala de judecată, arestat preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mascaţi la Judecătoria Constanţa foto: Călin Gavrilaş
Mascaţi la Judecătoria Constanţa foto: Călin Gavrilaş

Bărbatul este acuzat de vătămare corporală, tulburarea liniştii şi ordinii publice şi de portul sau folosirea fără drep de obiecte periculoase.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa transmite că procurorii l-au dus în faţa judecătorilor de drepturi şi libertăţi pe bărbatul care şi-a atacat cu un cutter concubina chiar în sala de judecată. Instanţa a decis ca el să fie arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile.

Joi, 23 iunie, în jurul orei 11.45, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, în incinta Judecătoriei Constanţa se află o persoană care prezintă o plagă tăiată.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că este vorba de o femeie, de 33 de ani, care a fost tăiată, în zona feţei, de către fostul concubin, de 44 de ani.

Din primele cercetări, se pare că incidentul a avut loc în timp ce ambele persoane se aflau într-o sală de judecată, într-un proces civil. 

Femeia a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, fiind conştientă şi cooperantă. La acest moment, cercetările sunt în desfăşurare, anunţă IPJ Constanţa.

Vă recomandăm şi: 

Evaluarea Naţională, extaz şi agonie la o şcoală din Constanţa. „Acum trebuie să le spunem rudelor că nota este mai mică”. Ce s-a întâmplat

Arhiepiscopia Tomisului, executată silit. A refuzat să achite o datorie de 240.000 de lei pentru tipărirea a 100 de cărţi

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite