Bărbatul care a aruncat în aer un bancomat, la finalul lunii februarie, reţinut de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul este acuzat de distrugere, furt calificat şi nerespectarea regimului materiilor explozive. În urmă cu trei săpătămâni, el aruncase în aer un bancomat.

Poliţiştii constănţeni au reţinut un bărbat de 37 de aniacuzat că pe 26 februarie a furatbani dintr-un bancomat din localitatea Lumina, judeţul Constanţa.

Pentru a putea pune mâna pe bani, bărbatul a apelat la substanţe explozive pentru a arunca în aer aparatul.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Constanţa, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au efectuat 2 percheziţii domiciliare. Suspectul este acuzat de distrugere, furt calificat şi nerespectarea regimului materiilor explozive.

„În urma activităţilor desfăşurate la data de 21 martie a.c., în Agigea şi Oituz, din judeţul Constanţa, poliţiştii de investigaţii criminale au ridicat instrumente care ar fi fost folosite în activitatea infracţională de persoana în cauză.

În fapt, la data de 26 februarie a.c., barbatul, de 37 de ani, ar fi distrus, prin utilizarea unei substanţe explozive, un bancomat din incinta unei societăţi comerciale, din localitatea Lumina şi ar fi sustras cutii în care erau depozitate sume de bani”, transmite IPJ Constanţa.

Judecătorul de drepturi şi libertăşi a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a suspectului.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, precum şi al poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Constanţa, Serviciului Criminalistic Constanţa şi Posturilor de Poliţie Agigea şi Lumina.

Pe aceeaşi temă:

Explozie la un bancomat din Constanţa. Poliţia a instituit filtre pentru prinderea hoţilor care au fugit cu banii

VIDEO Percheziţii şi reţineri în cazul dispozitivelor PayPoint furate ca-n filme din supermarketuri 

ConstanţaPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite