Avanpremieră la Constanţa! Noul Mercedes Clasa A, lansat la Salonul Auto Maritimo. Vedete: Nicoleta Luciu, Iulia Vântur, Roxana Ciuhulescu şi Liviu Vîrciu

0
0
Noul Mercedes Clasa A
Noul Mercedes Clasa A

La sfârşitul acestei săptămâni, începând de joi, 9 august, şi până duminică, 12 august, în premieră, Maritimo Shopping Center organizează Salonul Auto Maritimo. Este oferită cu această ocazie, în exclusivitate, avanpremiera lansării noului Mercedes Clasa A, care va avea loc la standul Țiriac Auto.

Tuturor constănţenilor şi turiştilor care vor vizita Salonul Auto Maritimo, organizatorii le promit un spectacol excepţional, cu mii de cai putere şi vedete strălucitoare. Vă aşteptăm cu drag”, a declarat directorul Maritimo Shopping Center, Marius Rădulescu.Salonul Auto Maritimo îşi propune să devină o tradiţie şi să ofere miilor de pasionaţi, amatori şi cunoscători care îi vor trece pragul, cele mai noi invenţii în materie şi cea mai completă gamă auto, fie că este vorba despre maşini de lux din clasa premium, maşini exclusiviste super sport, SUV-uri 4x4, maşini de familie, compacte şi chiar autoutilitare.

La eveniment vor participa 11 dealeri auto locali cu peste 25 de mărci.Salonul Auto Maritimo beneficiază, pe lângă vedetele auto, şi de vedete care vor putea fi întâlnite la standul Exclusiv Auto şi în centrul comercial pe durata evenimentului. Este vorba despre Liviu Vârciu, Nicoleta Luciu, Iulia Vântur şi Roxana Ciuhulescu.

Joi și vineri seara, Iulia Vântur își va face apariția la Salonul Auto Maritimo pentru sesiuni de autografe și fotografii.

Vineri, începând cu ora 17.00, Nicoleta Luciu și Liviu Vârciu vor încinge atmosfera, cei doi așteptându-și fanii cu autografe și fotografii printate pe loc. În plus, Nicoleta Luciu va susține și un concert cu această ocazie, fiind însoțită de două dansatoare senzuale.

Sâmbătă, începând cu ora 18.00, Roxana Ciuhulescu va susține o sesiune de fotografii, va acorda interviuri și va face test drive cu un fan norocos.Evenimentul are loc în parcarea exterioară superioară a Centrului Comercial Maritimo, într-o zonă special amenajată, accesul cu maşinile personale ale vizitatorilor fiind permis în parcarea subterană. Intrarea este liberă pe parcursul celor patru zile ale Salonului Auto Maritimo.

Maritimo Shopping Center este amplasat în Constanța pe bulevardul Aurel Vlaicu și este cel mai mare centru comercial din Dobrogea. Găzduiește peste 130 de chiriasi, o zonă de restaurant și cafenele, multiple facilităţi pentru petrecerea timpului liber, un cinematograf multiplex cu opt săli, un centru de fitness, squash şi billiard. O parcare cu peste 2.200 de locuri facilitează accesul.

Iulia Vântur
Roxana Ciuhulescu
Nicoleta Luciu
Liviu Vîrciu
image
Mai multe - Constanţa

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite